Titanfall'ın Xbox One Betası 792p / 60 FPS

12.02.2014 20:54 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi bugün itibariyle Titanfall'ın beta dönemi için kayıtlar başladı. Fakat aynı zamanda oyunla ilgili geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın etkinliğinin ambargosu da kaldırılmış oldu. Geçtiğimiz saatlerde Titanfall'ın basın etkinliğinden ilk videoları yayınlandı. Oyunun beta sürümü üzerinden yapılan etkinlikten beklenen haberler de geldi. 
 
    Digital Foundry, Titanfall'ın Xbox One beta sürümünü teknik açıdan inceledi. Gelen haberlere göre Titanfall'ın Xbox One betası, 1408x792 çözünürlüklerde çalışıyor. Ayrıca oyunun kare/saniye oranının da 60 olduğu belirtiliyor.
 
    Bu incelemenin yayınlanmasının ardından çok geçmeden Respawn Entertainment'tan bir açıklama geldi. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda oyunun bu çözünürlükte çıkmayacağı belirtildi. Titanfall'ın beta sürümünden alınan bir videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Multiplayer odaklı bir oyunda akıcılığa önem verilmesi gerçekten güzel bir şey.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 25 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 40 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler