Titanfall'ın Yapımı Tamamlandı

25.02.2014 20:22 Alper Çiftçi


      Merakla beklenen FPS oyunu Titanfall'ın yapımı tamamlandı. Bildiğiniz gibi Xbox One betası 792p çözünürlüğünde çalışıyordu. Epic Games'den bir çalışan ise bu konu hakkında Reddit'te kısa bir açıklama yaptı.
 
     "Titanfall'ın yapımının tamamlandığını söyleyebilirim ve oyunun final çözünürlüğü kesinlikle 720p üzeri. Oyun hakkında söyleyebileceklerim bu kadar."
 
      Epic Games çalışanı olduğu için verdiği bilgilere inanmayan kişiler için tekrar bir açıklama yapmak zorunda kalan isim, "Neredeyse her oyun stüdyosunda çalışan arkadaşlarım var." sözlerini söyledi. Titanfall, 14 Mart'ta Xbox One ve PC platformları için raflardaki yerini alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 7 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 7 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler