Titanfall'ın Yeni Oyun Modu Titanları ve Yapay Zekayı Kaldırıyor

28.08.2014 20:31 Samet Konuksal


     Hızlı oynanış yapısıyla dikkatleri çeken FPS oyunu Titanfall, alınan bazı kararlarla birlikte oyuncuların eleştirilerini de toplamıştı. Oyuna ücretsiz güncellemeler sunan yapımcı Respawn Entertainment, altıncı güncellemeyle beraber oyuncular tarafından çok istenen bir oyun modunu Titanfall'a kazandırıyor.
 
    Yapılan açıklamalara göre Titanfall'ın yeni güncellemesiyle beraber Pilot Skirmish adında yeni bir oyun modu oyuna ekleniyor. Oyundaki Titanları ve yapay zekayı kaldıran bu modda oyuncu sayısı da arttırılıyor. Normalde 6'ya 6 maçların yapıldığı oyunun bu modunda 8'e 8 mücadeleleri göreceğiz.
 
    Yeni güncellemenin en dikkat çekici özelliği bu olsa da, yamayla beraber yeni oyun modundan başka eklentileri de göreceğiz. Oyunun altıncı güncellemesiyle beraber, daha önceden geçici olarak oyunculara sunulmasına rağmen büyük ilgi gören Marked For Death modu kalıcı bir hâl alacak.
 
    Titanfall'ın yeni güncellemesi, Burn Card ve oyunun mağazasıyla ilgili bazı düzenlemeleri de getiriyor. Black Market Daily Deal kapsamında daha çeşitli Burn Card paketlerinin oyunculara sunulacağı belirtiliyor. Ayrıca bu güncellemeyle beraber oyunun mağazasına, içinde rastgele Burn Cardların bulunduğu bir deste ekleniyor. Bu desteyi ucuz fiyattan satın alıp daha değerli Burn Card elde etmek mümkün olacak. Ancak tabii ki her şey şansa bağlı olarak işliyor.
 
    Son olarak bu güncellemeyle birlikte oyunun Titan oynanış kısmına renk körü modu eklenirken, maçlara sonradan katılan oyuncuların ceza almasını sağlayan sistem de kaldırılıyor. Yeni güncelleme için henüz bir tarih verilmiş değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler