Titanfall'un Yapımcısı, Satış Rakamlarıyla İlgilenmediğini Söyledi

17.04.2014 11:52 Ömür Gencer


      FPS devlerinin arasından sıyrılmayı başaran oyun Titanfall'un yapımcısı Drew McCoy, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında Titanfall'un kâr edip etmediğini bilmediğini ve bununla ilgilenmediğini dile getirdi.
  
     McCoy tam olarak şöyle dedi: "Titanfall'un kâr edip etmediğini bilmiyorum. Satış beklentilerini karşılayıp karşılamadığını da bilmiyorum. Çok da umurumda değil.Umurumda olan şey oturup, başında eğlenceli vakitler geçirebileceğim bir oyun üzerinde çalışmaktı. İnsanların severek oynayacağı bir yapım yaptık ve oyunu geliştirmeye devam edecek kadar da kâr ettik. Bence başarı budur. Biz oyunları sevdiğimiz için yapıyoruz ve başka oyuncuların da bizlerle birlikte oynamasını istiyoruz."
   
     Titanfall'un gayet iyi satış rakamlarına ulaştığını hatta EA'nin Titanfall 2'nin isim haklarını elinde tuttuğunu belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler