Titanfall'un Yeni Modları Ücretsiz Olarak Sunulacak

27.03.2014 12:16 Talha Aynacı

 
   Respawn Entertainment kurucularından Vince Zampella, ilerleyen dönemde Titanfall için yayınlayacakları yeni oyun modlarının tamamen ücretsiz olarak sunulacağını belirtti. Tamamen online savaşlara odaklı shooter oyunu çıkışında sadece 5 multiplayer moda sahip olmasıyla eleştirilmişti ancak yapılan açıklamaya göre üzerinde çalışılan yeni oyun modları, DLC paketleriyle birlikte satılmayacak.
 
   Oyun için düşünülen 3 ayrı DLC paketinin de yapım aşamasında olduğunu belirten Zampella, her birinin 10$ fiyat etiketine sahip olacağı ve season pass alınması karşılığında bu üç paketin 25$'a geleceğini bildiriyor. 
 
   Zampella son olarak Twitter üzerinden yaptığı açıklamada yakında özel maçların geleceğini ve çift katı XP etkinliklerinin de gerçekleşeceğini bildirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Dk önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 33 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler