Todd Howard: Fallout 76, Xbox'ta En Çok Oynanan Oyunlardan Biri

15.03.2021 14:48 Gazali Çetinkaya

 
Online odaklı bir yapıya sahip olan Fallout 76 başlarda oldukça olumsuz eleştirilmişti fakat çıkışından sonra yayınlanan pek çok içerik güncellemesiyle biraz olsun toparlamayı başardı.
 
Bethesda Game Studios'tan Todd Howard, Fallout 76'nın çıkışında çok sorunlu bir oyun olduğunu, oyuncuları hayal kırıklığına uğrattıklarını ve oyunla ilgili batırmadıkları çok az yer olduğunu belirtti.
 
Oyunun başarısız çıkışından sonra, Todd Howard'ın tavsiye için aradığı ilk kişilerden biri Xbox patronu Phil Spencer olmuş. Todd Howard, Phil Spencer ile Xbox ekibindeki kişilerden oyunun uzun vadede başarısı için aldığı tavsiyelerin gerçekten yardımcı olduğunu söylüyor. Oyuncu tabanın etkileyici bir şekilde büyüdüğünü ve Xbox üzerinde en çok oynanan oyunlardan biri olduğunu ifade etti.
 
Fallout 76, geçtiğimiz Temmuz ayının başlarında Xbox Game Pass'e eklenmişti. Todd Howard, Fallout 76'yı çıkış gününde Xbox Game Pass'e ekleselerdi oyunun ilk aylarının daha kolay geçebileceğini bile ima etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 7 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 8 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 9 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler