Tokitowa'dan Yeni Görseller

Towa yakın dövüşlerde uzman olacak
12.05.2012 10:16 Alkan Adakaner


     Tokitowa'da iki farklı karakterin tek bir bedende varolacağı daha önce açıklanmıştı. Bu karakterlerden Toki daha önceki ekran görüntülerinde görünüyordu, Towa ise şimdiye kadar görünmemişti. Yeni ekran görüntüleri Towa'yı da tanımamıza yardım ediyor.
 
     Oyunun bu ekran görüntülerinde ana karakterimiz Toki'nin kendi düğünü sırasında kocasını haydutlardan korumak için Towa adlı karaktere dönüştüğünü görüyoruz. Towa yakın dövüş konusunda uzman olduğundan, uzak dövüş yeteneğine sahip Toki düğün sırasında mecburen bir dönüşüm gerçekleştiriyor.
 
     Henüz Batı için düşünülmeyen Tokitowa, JRPG severler tarafından merak edilen bir oyun. Umarız oyunu Batı'da da oynama şansı yakalarız. İşte yeni görseller.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tokitowa Platformlar: PS3 Geliştirici: Imageepoch Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler