Tom Clancy's EndWar Online'ın Açık Betası Başladı

Tom Clancy's EndWar Online Açık Beta
04.12.2015 14:34 Tunahan Safdır

 
     Ubisoft bugün yaptığı duyuruyla free-to-play rol yapma-strateji oyunu Tom Clancy's Endwar Online'ın açık beta sürecine girdiğini duyurdu.
 
     Şu an 1.0 versiyonunda olan açık betada oyuncular yeni PvP modu, savaş içeriği, oyun içi pek çok özellik ve başarımı görme fırsatı bulacaklar. Kapalı alpha ve önceki beta testlerine katılıp oyun içeriği geliştirme ve detaylandırma aşamalarında ekibe yardımcı olanlara teşekkür eden geliştiriciler bu süreçte Tom Clancy's EndWar Online adına epey aşama kaydettiklerini belirtti.

     Ubisoft Shanghai stüdyolarından yapımcı Zhou Hui Bo konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Oyuncular 3 ayrı gruptan 80'in üzerinde askeri sınıfı kendi komutalarında tutma imkanı bulacaklar. Ayrıca PvP modlar ile birlikte oldukça büyük bir kişiselleştirme seçeneği de Tom Clancy's EndWar Online'de oyuncuları bekliyor olacak." dedi ve yarının savaşları için bugün savaş alanında yerinizi alın diyerek oyuncuları açık betaya davet etti.
 
     Tom Clancy's EndWar Online'ın açık betasına katılmak için bu adresten giriş yaparak oyunu indirebilirsiniz.
 
     Tom Clancy's EndWar Online açık beta için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s EndWar Online Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler