Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Duyuruldu

05.05.2010 21:33 Samet Konuksal


 
     Geçtiğimiz günlerde Ubisoft patronunun müjdesini verdiği iki Tom Clancy oyununun haberini sizlerle paylaşmıştık. Bugün de Ubisoft, bu iki Tom Clancy oyununun ilkini yani Tom Clancy's H.A.W.X. 2'yi duyurdu.

      Oyun henüz Ubisoft Bükreş stüdyoları tarafından yapım aşamasında olsada Ubisoft H.A.W.X. 2 için bir hedef belirlemiş durumda. Ubisoft, uçak simülasyonu zevkini ve aksiyonu aynı anda tadacağımız H.A.W.X. 2'yi sonbaharda satışa suınmayı planlıyor.
 
      Oyun yönetmeni Bogdan Bridinel, H.A.W.X. 2'nin kaynağının doğrudan Tom Clancy'nin aynı isimi taşıyan kitabı olacağını belirtti. Ayrıca bir önceki H.A.W.X oyununun 1 milyon adet sattığını söyleyerek aynı başırıyı tekrar yakalamak istediklerini dile getirdi.
 
      Tom Clancy's H.A.W.X. 2, bir aksilik olmazsa eğer sonbaharda PC,Xbox, PS3 ve Wii için çıkacak. Bu arada Ubisoft patronunun söylediğine bakılırsa geriye duyurulacak iki oyun kaldı. Önümüzdeki günlerde yeni bir Endwar ya da Rainbow Six oyunu duyurusu bizleri bekliyor olacak.
 
       Ayrıca oyun için bir de sanatsal çalışma yayınlandı. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler