Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Wii Ayrıntıları Belli Oldu

05.07.2010 12:01 Alkan Adakaner


 
     Tom Clancy adını taşıtan ve yine başarılı bir yapım olan Ubisoft'un H.A.W.X adlı oyununun 2.si şu da geliştirilmeye devam ediliyor. PC, PS3 ve Xbox 360'ta görme şansını yakalayacağımız Tom Clancy's H.A.W.X 2'nin Wii versiyonu da bulunuyor ve oyun diğer platformlardan farklı bir öyküye sahip. Nintendo Power dergisi oyunun Wii sürümünün ayrıntılarını yayınladı.
 
* Oyunun senaryosu H.A.W.X ve H.A.W.X. 2 arasındaki bir zaman diliminde geçecek.
* Senaryo Flint Dille ile ortak hazırlandı.
* Ron Perlman ve David Zayas seslendirme sanatçıları olarak görev yapıyor.
* 2. oyuncu istediği an oyuna katılabilecek
* Bazen uzaktan kumandalı uçaklarla gizli düşmanların buluduğu yerlerdeki bilgisayarları hack'leyeceğimiz görevleri yapacağız.
* Uzayda geçecek görevlerimiz de olacak.
* 8 kişiye kadar multiplayer desteği olacak. 1 oyuncu gemiyi kontrol ederken diğerleri jetleri kullanacak.
 
    Prince of Persia: The Forgotten Sands'deki gibi farklı bir hikayeye sahip olan H.A.W.X 2, Ubisoft'un Wii'ye verdiği önemi de gösteriyor. Serinin hayranları PS3, Xbox 360 ve PC'den ayrı bir öyküye sahip olan bu oyunu oynamak isteyeceklerdir.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler