Tomb Raider 11 Milyon Kopya Sattı, Rise of the Tomb Raider 7 Milyon Adet Dağıtıldı

28.11.2017 00:53 Gazali Çetinkaya

 
   GamesIndustry.biz ile röportaj gerçekleştiren Square Enix Tomb Raider'ın satış miktarını ve Rise of the Tomb Raider'ın dağıtım miktarını paylaştı.

   Tomb Raider 11 milyon sattı. Oyun PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC plaformlarına çıktı. Square Enix oyunun hangi platformda ne kadar sattığını paylaşmadı ancak SteamSpy'ın verilerine göre PC versiyonu 5 milyon kopya sattı.
 
   Rise of the Tomb Raider neredeyse 7 milyon adet dağıtıldı. PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 ve PC plaformlarına çıkan devam oyununun PC versiyonu SteamSpy'ın verilerine göre iki milyon kopya sattı. 
 
    Tomb Raider serisinin yeni oyunu henüz resmi olarak duyurulmadı. Söylenti ve sızıntılar oyunun Shadow of the Tomb Raider olacağını söylüyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler