Tomb Raider Kreatif Direktörü Crystal Dynamics'ten Ayrıldı

19.10.2017 01:10 Gazali Çetinkaya

 
   Tomb Raider'ın kreatif direktörü Ian Milham Crystal Dynamics'ten ayrıldı.

   Daha öncesinde Dead Space serisinde sanat yönetmeni ve Battlefield Hardline'da yönetmen olarak görev alan Ian Milham Ağustos 2016'da Crystal Dynamics'e katılmıştı.

   Ian Milham, Visceral Games'teki eski meslektaşlarının kurduğu ve şu anda SOS adlı çok oyunculu hayatta kalma oyunu üzerinde çalışan Outpost Games'e katıldı ve orada da kreatif direktör rolünü üstlenecek.
 
   Tomb Raider serisinin geliştiricisi Crystal Dynamics ve yayıncısı Square Enix Ian Milham'ın yerini doldurmaya çalışıyor. Gamasutra üzerinde bulunan iş ilanına göre Crystal Dynamics halihazırda geliştirdiği yeni bir AAA aksiyon macera oyunu için yetenekli ve tutkulu bir kreatif direktör arıyor.
 
   Tomb Raider serisinin yeni oyunu henüz resmi olarak duyurulmadı. Söylenti ve sızıntılar oyunun Shadow of the Tomb Raider olacağını söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler