Tomb Raider: Legend'ın Fan Yapımı Yeniden Düzenlenmiş Sürümü Geliyor

20.08.2023 15:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Crystal Dynamics tarafından 2006 yılında oyunculara sunulan aksiyon macera platform oyunu Tomb Raider: Legend için yeni bir sürüm geliyor. Fan yapımı yeniden düzenlenmiş sürüm olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen bu yeni oyun birçok iyileştirmeyi bünyesinde barındırıyor.
 
Tomb Raider hayranlarının göz atabileceği bir sürüm
 
 
 
Tomb Raider Legend Demake adlı yeni sürüm birçok geliştirmeyi içeriyor ve geliştirici Delca, TR4 oyun motorunun (TRNG olarak da adlandırılan) geliştirilmiş bir sürümünü kullanıyor. Geliştirici Delca'nın belirtiğine göre oyunda yer alan sistemler ve ortamlar yeniden tasarlanmış bir şekilde karşımıza çıkmayı bekliyor.
 
Delca, Tomb Raider Legend Demake'i kısım kısım yayınlamak istediğini aktarıyor ve oyunun ilk bölümünü 26 Ağustos'ta yayınlamayı planlıyor.
 
Öte yandan Tomb Raider: Legend, Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve Eidos Interactive tarafından yayınlanan bir aksiyon macera oyunu olarak oyun severlerin karşısında bulunuyor. Tomb Raider serisinin yedinci ana oyunu ve serinin reboot sürümü olarak karşımıza çıkan yapım 2006 yılında PC de dahil olmak üzere çok sayıda platformda yer buluyor. 
 
Yeni sürümden görüntüleri
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Underworld Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler