Tomb Raider'ın Fan Yapımı RTX Remix Modu için Yeni Görüntüler Yayınlandı

13.01.2024 16:11 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube platformu üzerinde içerik üreticisi Skirtyyskirts, ilk Tomb Raider oyunu için yeni bir içerik yayınladı. RTX Remix modu üzerinde çalıştığını iddia eden içerik üreticisi tarafından yayınlanan ekran görüntüleri gerçekten de dikkat çekici görünüyor.
 
Yeni RTX Remix modları nostalji oyunları şahlandırıyor 
 
 
 
Bilindiği kadarıyla ortaya çıkan bu ekran görüntüleri açık beta aşamasından önceki sürümü temsil ediyor. Yani bu görüntüler ilerleyen süreçte daha güzel bir şekilde karşımıza çıkabilir. Gördüğünüz üzere ekran görüntüleri içerisinde ışıklandırmalarla beraber ilgi çekici detaylar ortaya çıkıyor. Üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu bu geliştirmelerle şu anda oynanacak duruma gelebiliyor.
 
Merak edenler için şu anda geliştirilme aşamasında bulunan bu fan yapımı mod henüz indirilmeye sunulmamış durumda. Ayrıca ne zaman çıkış yapacağı konusunda da herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bildiğiniz üzere daha önce RTX Remix moduyla geliştirilen nostalji oyunlar karşımıza çıktı.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Daha önce yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler