Tommy, Prey 2'de Yer Alacak

Tommy'nin oynanabilir karakter olmaması üzücü
10.08.2011 10:55 Alkan Adakaner


      Bildiğiniz gibi Prey 2'de yeni bir karakteri yönetiyoruz. Killian Samuels adlı bir pilot artık uzaylıların arasında kelle avcılığına başlamıştır ve geçmişini hatırlamamaktadır. Yine de oldukça yetenekli olması onu uzaylıların dünyasında aranan birisi yapmıştır.

     Peki ilk oyundaki karakterimiz Tommy'e ne oldu? Human Head Studios yetkilileri Samuels ve Tommy'nin hikaye gereğince birkaç defa karşılaşacaklarını söyledi. İşin üzücü yanı ise Tommy oynanabilir bir karakter olmayacakmış.

     Tommy, Exodus'ta ne arıyor bilemiyoruz, ama geliştiriciler onun da "spirit walk" ve "death walk" gibi özel yeteneklere sahip olduğunu söylüyorlar. Kim bilir belki de Samuels'in geçmişini hatırlamasına yardımcı olur.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Human Head Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 1 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 3 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler