Tony Hawk Pro Skater HD Duyuruldu

11.12.2011 04:03 Ersin Kılıç


     Ride ve Shred ile Tony Hawk serisinden bir türlü verim alamayan Activision, sonunda serinin yeni oyununu duyurdu. VGA töreninde duyurusu yapılan Tony Hawk Pro Skater HD'nin ilk videosu da yayınlandı.
 
     Aslında yeni oyunun duyurulacağını seriye de ismini veren ünlü kaykaycı Tony Hawk, hafta içerisinde belirtmiş ve VGA töreninde yeni bir duyuru olabileceğinin sinyallerini vermişti. Biz yepyeni bir oyun beklerken Activision bizi şaşırttı ve serinin PS2'de büyük ses getiren Pro Skater'ı HD olarak karşımıza çıkardı.
 
     Oyunun yayınlanan ilk videosuna baktığımızda ise grafiklerin klasik bir çözünürlük yükseltmesinden çok daha ileride olduğunu görüyoruz. Videoda Tony Hawk küçük bir parkurda yeteneklerini sergiliyor. Bahar aylarında çıkacağı belirtilen oyun muhtemelen PS3 ve Xbox 360 için rafları süsleyecek.

[DHVIDEO=3699]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tony Hawk Pro Skater HD Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Spor Çıkış Tarihi: 18 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler