Tony Hawk: Shred Yapımcısı En az 30 İşçi Çıkardı

13.10.2010 12:25 Levent Polater


http://cache.gawker.com/assets/images/kotaku/2009/01/robomodo.jpg

    Kotaku'dan alınan bir rapora göre Tony Hawk oyunları geliştiricilerinden Robomodo'nun en az 30 işçi ile yollarını ayırdığı belirtildi. Raporun bir diğer önemli kısmında ise Activision'ın bundan sonra Tony Hawk yapımlarını bu firmaya emanet etmeyeceği belirtilmiş.
 
    Activision her ne kadar bu konu hakkında açıklama yapmasa da Robomodo başkanı Josh Tsui'den bir açıklama geldi: 

    “Her zaman çok çalışan ve değerli işçilerinizle yollarınızı ayırmak zordur. Robomodo şirketin direktörleri, tasarımcıları ve diğer çalışan üyeleri ile yoluna devam etmektedir. Hepsi gelecek ile ilgili proje ve fikirler hakkında meşguller. Bu fikirler yarının yenilikçi oyunları olacaktır." 
 
    Stüdyonun ilk Tony Hawk projesi olan Tony Hawk: Ride geçtiğimiz sene çıkışını yapmış ve işler pek yolunda gitmemişti. Stüdyonun sıradaki oyunu Tony Hawk: Shred ise cel-shaded grafiklerle ay sonu çıkışını yapacak. Bakalım bu sefer bizi yanıltabilecekler mi? 
 

Kotaku

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tony Hawk: Shred Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler