Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 PS5, Xbox Series ve Switch'e Geliyor

23.02.2021 19:37 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Vicarious Visions, Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2'nin PlayStation 5, Xbox Series ve Switch'e geleceğini duyurdu.

PlayStation 5 ile Xbox Series için 26 Mart'ta çıkacak. Switch için 2021'de daha sonraki bir tarihte.
 
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ilk olarak 4 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirmişti.
 
PlayStation 4 veya Xbox One'da oyunun Deluxe sürümüne sahip kullanıcılar oyunu yeni nesil versiyona ücretsiz olarak yükseltebilecek. Standart sürüm sahiplerinin 10 dolar ödemesi gerekecek.
 
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 yeni nesilde iyileştirilmiş görsellik, konumsal ses desteği ve daha fazlasını sunacak. PlayStation 5 ile Xbox Series X'te 4K 60FPS veya 1080p 120FPS; Xbox Series S'te ise 1440p 60FPS çalışacak.
 
Yeni platformlar duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Vicarious Visions Dağıtıcısı: Activision Tür: Spor Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 9 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler