Tony Hawk’s Underground Unreeal Engine 5'te Nasıl Görünürdü?

04.12.2023 17:36 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'MitchMakesGames'i, Unreal Engine 5'te Tony Hawk's Underground'ı gösteren ilgi çekicibir video paylaştı. Bu video, bu kaykay oyununun UE5'te yeniden düzenlenmesinin nasıl görünebileceğine dair bir fikir veriyor. Dolayısıyla izlemenizde fayda var.
 
Video oldukça ilgi çekici görünüyor
 
 
 
Tony Hawk's Underground 2003'te çıkış yaptı ve Tony Hawk serisinin beşinci oyunuydu. Bu yeniden yapım sürümü için MitchMakesGames oyunun haritasını doğrudan UE5'e aktardı ve birkaç düzenleme yaptı. Ek olarak bazı temel oynanış mekaniklerini ve bir de görev içeriğini buraya dahil etti.
 
Videodan da görebileceğiniz gibi buradaki yapı tam olarak bir yeniden yapım sürümü değil daha çok yeniden düzenleme sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Örneğin buradaki karakter modellemeleri orijinaldeki yapıyı koruyor ve bu kapsamda bir remastered olarak görebiliyoruz. Her ne olursa olsun bu video içerisinde gerçekten de hayranları memnun edecek bir içerik yer alıyor.
 
İşte video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tony Hawk Pro Skater 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Robomodo Dağıtıcısı: Activision Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 6 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 6 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 7 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 8 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler