Torchlight 2 Duyuruldu!

04.08.2010 18:28 Gökhan Yılmaz

 
      Runic Games, geçtiğimiz yılın Ekim ayında çıkan Torchlight'ın devam oyununu geliştirdiğini duyurdu. Aksiyon RPG oyunu Torchlight, 2009'un başarılı isimleri arasındaydı ve çeşitli ödüller kazanmıştı. Torchlight 2'yi de yine Diablo, Diablo II, Mythos ve Fate gibi oyunlarda çalışmış yapımcılardan oluşan bir ekip geliştiriyor.
 
      Önceki oyuna nazaran Torchlight 2'de göze çarpan en büyük yenilik co-op desteği olacak. Arkadaşlarınızla internet üzerinden oynayabilmek için ücretsiz oyuncu eşleştirme sistemini kullanabileceksiniz. Ayrıca yerel ağ üzerinden de yine arkadaşlarınızla oynayabileceksiniz.
 
     Seçebileceğiniz dört farklı karakter sınıfı olacak ve karakterlerinizi kişiselleştirebileceksiniz. TorchEd isimli editör sayesinde kendi oyun modlarınızı yapabilecek ve tüm dünya ile paylaşabileceksiniz. Aynı şekilde diğer oyuncuların yaptıkları oyun modlarını indirip arkadaşlarınızla oynayabileceksiniz.
 
     Açık alanlarda oynarken hava şartlarına, gece gündüz dönüşümüne ve rastgele gerçekleşen olaylara tanık olacaksınız. Zindanlar da yine arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz şekilde tasarlanmış olacak ve daha zorlu düşmanlarla mücadele ederken fazladan xp kazanacak ve nadir eşyalar toplayacaksınız.
 
      Emeklilik sistemi sayesinde karakteriniz ile son seviyeye geldiğinizde bazı özelliklerini yeni karakterlerinize aktararak onunla devam edebileceksiniz. Ayrıca yine bir önceki oyunda bulunan evcil hayvanlar size eşlik ederek sizinle birlikte güçlenecekler. Savaşmaya ara vermek istediğinizde de balık tutmak gibi yeni aktiviteler yapabileceksiniz.
 
     Pek çok yenilik ile birlikte önümüzdeki yıl ilkbaharda çıkacak Torchlight 2, sadece indirilebilir olarak satışa sunulacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight 2 Platformlar: PC Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler