Torchlight Epic Games Store'da Ücretsiz

11.07.2019 19:31 Gazali Çetinkaya

 
Runic Games aksiyon rol yapma oyunu Torchlight, Epic Games Store kullanıcıları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

Her zaman olduğu gibi ilgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. Oyun 18 Temmuz'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyun sizde kalacak.
 
Bir sonraki ücretsiz oyun da belli oldu. Limbo 18 - 25 Temmuz tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz indirilebilir olacak. 
 
Torchlight'ın Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı ve çıkış fragmanı:
 

Ember tarafından teşvik edilmiş sapkın yaratıklar birlikleri, Torchlight'ın durgun yerleşim bölgesinin altındaki mağaralarında doluşmaya başladı. Eleştirmenlerden tam not alan bu Aksiyon-RPG'de, sonsuz hazine ve görkem için derinlere doğru maceranızda üç güçlü kahramandan birini seçeceksiniz. Maceranız, benzersiz, her seferinde yeni canavarlar, hazineler, yapbozlar ve öğeler sunan rastgele yaratılmış ortamlarda geçecek.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 13 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler