Total War: Rome II Emperor Edition Duyuruldu

29.08.2014 17:35 Tayfun Kumaş

 
    Creative Assembly'nin geliştirdiği ve Sega'nın dağıtımını üstlendiği Total War Rome II'nin toplama paketi, Total War Rome II: Emperor Edition duyuruldu.

    Bu pakette şimdiye kadar yayınlanan tüm güncellemeler, tüm DLC'ler yer alacak. Ayrıca bu paket ile birlikte "Imperator Augustus" adlı yepyeni bir sefer paketi de oyuna eklenecek. Bununla birlikte şu an ki Rome II oyuncuları, oyun çıktığı gün otomatik güncelleme ile oyunu ücretsiz olarak Emperor Edition versiyonuna yükseltebilecekler.

    Octavian, Mac Antony ve Lepidus'un, Roma'nın ilk İmpaatou olma mücadelesindeki bu geniş çaplı iç savaşın sonucununu Imperator Augustus adlı yeni seferinde konu alacak. İkinci Üçlü Yönetim Savaşı'nın jeopolitik sınırlarını yansıtan yeni sefer haritasında yüzlerce saatlik oynanış sunacak.

    Total War Rome II: Emperor Edition paketi önümüzdeki Eylül ayında piyasadaki yerini alacak.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Rome II Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler