Total War: Rome II, Resmen Duyuruldu!

02.07.2012 16:58 Erkut Köse


   Son haftalarda sürekli olarak dedikoduları yapılan ve dergilerde çıkan esrarengiz reklamlarla da akılllara gelen Total War: Rome II, Sega tarafından nihayet onaylandı.
 
   Buna göre eski oyunun bir devamı niteliğinde olacak olan yapım, özellikle grafik motorunda devrimsel yeniliklerle karşımızda olacak. Artık savaştaki askerleri çok detaylı bir şekilde görme şansı yakalayacağız. Yeni kamera açıları da bu gerçekliği daha da arttıracak. Bunun yanında ölçeklendirilebilir savaşlar sayesinde, düşük bir sisteme sahip olsak dahi akıcı bir oyun deneyimi yaşayabileceğiz.
 
   Ayrıca savaşcıların savaş ortamında yaşadıkları da çok net bir şekilde gözler önüne serilecek. Bu konu ile ilgili konuşan Sega yetkilisi, eşi benzeri görülmemiş bir detay seviyesine sahip olacağımızı belirtiyor.
 
 Oyunun çıkış tarihi ise 2013 yılı olarak gösteriliyor. Ancak kesin bir tarih henüz belirlenmiş değil. Oyun ile ilgili yayımlanan ilk görsellere ve videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Rome II Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 7 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler