Total War: Shogun 2 - 16 Dakikalık Oynanış Videosu

Oyunu en iyi yapan bilir...
21.12.2010 21:35 Levent Polater


 
    Sega'dan tam 16 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu geldi. Bu videoda Total War: Shogun 2'deki bir savaşı başından sonuna dek izleme şansını yakalıyoruz. 
 
    Oyunu oynayanlar ise Creative Assembly yapımcılarından Kieran Bridgden ve Ingimar Gudmunsson... Bizzat oyun bu ikilinin ellerinden geçtiği için oyunu gayet iyi oynadıklarını söylemek mümkün.
 
    Bu harika oyunun konsollara da çıkma olasılığı bulunuyor. Creative Assembly, Total War serisinin konsollara gelebileceği ipucusunu daha önce vermişti. Ancak klavye ve fare kombinasyonundaki kontrol rahatlığını gamepadlerde yakalayabilir miyiz, orası her zaman strateji oyunlarında klasik tartışma konusu olmuştur. Neyse lafı fazla uzatmadan sizi buradan oynanış videosuna alayım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Shogun 2 Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 15 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler