Total War: Shogun 2'nin CE'si Göründü

16.12.2010 18:46 Gökhan Yılmaz

     Sega Avrupa, büyük bir oyuncu kitlesi tarafından takip edilen Total War serisinin son üyesi Shogun 2'nin üç farklı paket halinde satışa sunulacağını duyurdu.
 
     Total War: Shogun 2 - Standart Edition: Oyunun, adı üzerinde standart versiyonu olacak. En uygun fiyatlı versiyonu olacağına süphemiz yok.
 
     Total War: Shogun 2 - Limited Edition: Bu versiyona sahip olan oyuncular Hattori Clan isminde oynanabilir ve bu pakete özgü bir gruba sahip olacak. Ayrıca bu grubun kendine özgü bir senaryosu, online avatarınız için zırh seti ve online karakteriniz için belli bir miktar XP'ye sahip olacaksınız.
 
     Total War: Shogun 2 - Collector's Edition: Bu paket ile birlikte Shogun 2 logosu ile süslenmiş orijinal bambu kutusunun yanı sıra Takeda Shingen'in (Japonya'nın en iyi generallerinden biri) aksiyon figürü oyunculara sunuluyor. Ek olarak oyunun artbook'u da pakete dahil edilmiş.
 
     2011'in Mart ayında satışa sunulacak bu paketleri aşağıdaki resimden inceleyebilirsiniz. Paketlerin fiyatlandırılmaları henüz açıklanmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Shogun 2 Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 15 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 4 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 4 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 5 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler