Total War: Shogun 2'nin Demosu Duyuruldu

Atlı birlikler Samuray'lara karşı
15.02.2011 18:14 Gökhan Yılmaz

 
     Sega Avrupa, merakla beklenen Total War: Shogun 2'nin demosunun tarihini bugün açıkladı. Shogun 2'nin demosu 22 Şubat tarihinde oyunculara sunulacak.
 
     Total War: Shogun 2'nin demosunun tam olarak neleri içereceği açıklanmasa da oyuncuların savaş alanlarında ordularını yönetmelerine ve yeni Shogun 2 haritasında ufak bir senaryoya eşlik etmelerine izin vereceği duyuruldu. Oyunun demosu 22 Şubat'ta Steam üzerinden indirmeye sunulacak.
 
     Bu arada siz de beklerken, test ettiğimiz Shogun 2 ön incelememizi buradan, Creative Assembly ile yaptığımız Shogun 2 röportajını buradan okuyabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Shogun 2 Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 15 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler