Total War: Shogun 2'nin Türkçe Yaması Çıktı

Türkçe dil desteği özellikle strateji türündeki oyunlar için oldukça önemli
16.08.2011 22:24 Alkan Adakaner


     Daha önce önemli çeviri çalışmalarıyla Türk oyuncuların takdirini kazanan Oyunçeviri ekibi, Total War Türkiye resmi fan sitesi ile birlikte yine başarılı bir işe imza attı. Total War: Shogun 2 artık Türkçe.
 
     Oyun piyasaya çıktıktan sonra 5 aydan kısa bir sürede çeviriyi bitiren iki site bu özverili çalışmalarının sonucunda da oldukça başarılı bir çalışmaya imza atmış. Oyunun çıkacak indirilebilir içeriklerinin de Türkçe yamasının hazırlanacağını hatırlatalım.
 
     Total War: Shogun 2'nin Türkçe yamasını Total War Türkiye aracılığıyla buradan, Oyunçeviri aracılığıyla ise buradan indirebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Shogun 2 Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 15 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler