Total War: Shogun 2'nin Türkçe Yamasına Başlandı

22.03.2011 17:19 Ersin Kılıç


     Oyun Çeviri ekibinin haberlerine sizin de bildiğiniz gibi sık sık yer veriyoruz. Eski oyunlar dışında yeni çıkan birçok popüler oyunu da Türkçeye çeviren ekipten yeni haberler gelmeye devam ediyor.
 
     Oyun Çeviri ekibi son olarak Ubisoft imzasını taşıyan iki oyunu %100 Türkçeye çevirmiş. Bunlardan ilki Prince of Persia serisinin unutulmaz oyunlarından biri olan Warrior Within. Oyunun yama sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Yaması gelen ikinci proje ise FarCry 2. Crytek'ten sonra Ubisoft'un ellerine kalan serinin bu ikinci oyununun yama sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Gelelim haberimizde de belirttiğimiz asıl projeye. Oyun Çeviri ekibi geçtiğimiz günlerde gizemli bir video ile yeni projelerini duyurmuştu. Bu projenin Total War Tüekiye sitesi ile yürütülen Shogun 2 Türkçe yaması olduğu da netlik kazanmış oldu. Çeviri sayfasına buradan, çeviri için hazırlanan tanıtım videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Shogun 2 Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 15 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 7 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler