Total War: Shogun 2'ye Yeni Geliştirici Günlüğü

07.12.2010 01:45 Levent Polater

 
 

    Strateji severlerin yakından takip ettiği Total War serisi yapım aşamasındaki yeni oyunu ile merak uyandırıyor. Total War: Shogun 2 adı altında çıkacak ve Japonya Orta Çağına hükmetme emelimize ulaşmak için uğraş vereceğimiz oyun için yeni bir geliştirici günlüğü yayınlandı.
 
    Yeni yayınlanan günlükte oyunun ses departmanının oyuna Japon müzik ezgileri taşıyan parçaları Shogun 2'ye nasıl eklediklerini görüyoruz. Oyunun müzik çalışmalarının özenle yapıldığını ve soundtrack'inin sıkı parçalardan oluşacağının sözünü veren Creative Assembly, bakalım bu görevini başarı ile yerine getirebilecek mi?
 
    Bu harika geliştirici günlüğüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyunumuz PC için 15 Mart, 2011 tarihinde çıkışını yapacak.


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Shogun 2 Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 15 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler