Total War: Warhammer III için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

27.11.2021 15:45 Mehmet Tandoğan

Sega ve Creative Assembly, çıkışı yaklaşmakta olan strateji oyunu Total War: Warhammer III'ün yepyeni bir fragmanını yayınladı. Bu fragman, önceki CGI sinematik ve motor içi fragmana kıyasla oyunda yer alan birimlere daha iyi bir bakış sunarak, Nurgle ve Slaanesh fraksiyonlarının oynanışını sergiliyor. 
 
Total War: WARHAMMER üçlemesinin dehşet verici son oyunu geliyor. Kuvvetlerinizi toplayın ve dünyanın kaderinin belirleneceği, akıl almaz bir dehşet boyutu olan Kaos Diyarı'na adım atın. Ya iblislerinizi fethedin ya da onları komuta edin.
 
Dünyanın ve değersiz savaşlarının ötesinde düpedüz kötü büyüden oluşan bir boyut var: Kaos Diyarı.
 
İki dünyanın arasındaki sınırı iki güçlü krallık koruyor: Acımasız Kislev savaşçıları ve büyük Grand Cathay imparatorluğu.
 
Dünya derin bir uçurumun kıyısında. Yaklaşan çatışma herkesi içine çekecek. İblislerinizi fethedecek misiniz? Yoksa onları komuta mı edeceksiniz?
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1142710/Total_War_WARHAMMER_III/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: WARHAMMER III Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler