Total War: Warhammer II DLC'si The Hunter & The Beast Duyuruldu

29.08.2019 22:12 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Creative Assembly, Total War: Warhammer II'nin yeni indirilebilir içeriği The Hunter & The Beast'i duyurdu. 11 Eylül'de çıkacak.

Steam'de %10 indirimle 31,50 TL fiyattan ön siparişte.
İndirilebilir içerik hakkında:
 

The Hunter & The Beast, Total War: Warhammer II’ye gelen en yeni Lordlar paketidir. Girdabın Gözü ve Fani Krallıkları seferlerinde ve özel/çok oyunculu muharebelerde kullanılabilecek, Warhammer Fantezi Muharebeleri dünyasından gelmiş, her birinin kendi hedefleri, mekanikleri, birimleri ve oyun tarzı olan efsanevi iki rakip Lord karşınızda.
 
• Zengin içeriğe sahip bu iki yeni Efsanevi Lord kendi fraksiyonlarını yönetiyorlar: Markus Wulfhart, Kıdemli Avcı’nın Seferi (İmparatorluk)’ni; Avare Nakai ise Cangılın Ruhu’nu.
• Her iki Efsanevi Lord da kendilerine özgü fraksiyon mekanikleri, görev zincirleri, efsanevi eşyaları, yetenek ağaçları ve sefer anlatımlarıyla geliyor.
• Kıdemli Avcı’nın Seferi’nde tahribat gücü yüksek yeni menzilli birimler, barutlu mobil bataryalar ve destansı Avcı Kahramanlar karşınıza çıkıyor.
• Cangılın Ruhu’nda ise karşınıza Total War: WARHAMMER dünyasının en büyük canavarları olan ve devasa boyutlara sahip yeni Dread Saurianları, yeni Kroxigorlar, Razordonlar ve Törenler çıkacak.
• Kilidi açılacak, yetiştirilecek ve sahaya sürülecek yeni Namlı Alaylar

 
Sinematik duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Warhammer Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler