Total War: Warhammer II Denuvo Koruması En Hızlı Kırılan Oyun Oldu

29.09.2017 09:18 Gazali Çetinkaya

 
   Creative Assembly'nin geliştirmiş olduğu Total War: Warhammer II dün, 28 Eylül tarihinde, çıkışını gerçekleştirdi ve Denuvo anti-tamper teknolojisini kullanan oyun çıktığı gibi kırıldı. Bu da Total War: Warhammer II'yi Denuvo koruması en hızlı kırılan oyun yaptı.
 
   Bundan önce Denuvo anti-tamper teknolojisini kullanan Tekken 7 dört günde, RiME ve Resident Evil 7 ise beş günde kırılmıştı.
 
   Bazı yayıncı firmalar oyunları kırıldıktan sonra satışları arttırmak için Denuvo korumasını kaldırıyor. Sega, Total War: Warhammer II için böyle bir hamle yapacak mı emin değiliz. Sonic Mania kırıldıktan sonra kaldırmamışlardı. Ayrıca Sonic Forces'ta da kullanmayı planlıyorlar.
 
   Total War: Warhammer II Steam'de Türkçe arayüz ve altyazı desteği ile birlikte ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Warhammer Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler