"Total War: Warhammer, Tarihsel Total War Oyunlarının Gelişimini Etkilemeyecek"

23.04.2015 01:02 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz saatlerde duyurulan yeni Total War oyunu Total War: Warhammer, serinin hayranları tarafından büyük ses getirdi. Serinin yapımcısı The Creative Assembly'den Mike Simpson, PC Gamer'a verdiği röportajda firmanın gelecekteki planlarından bahsetti.
 
        Simpson, "Total War: Warhammer, Total War serisi için bir dönüm noktası mı yoksa tarihsel oyunlar yapmaya devam edecek misiniz? sorusunda "Hayır, kesinlikle tarihsel oyunlar yapacağız. Yaptığımız şeyin temeli bu. Daha önce fantezi oyunu yapmamamızın sebebi tarihsel oyunların gelişimini yavaşlatmadan veya etkilemeden bunu gerçekleştiremediğimiz. Nihayet bunu gerçekleştirebilecek çalışan sayısına sahip olduğumuz bir noktaya geldik. Bu yüzden Total War: Warhammer'ı 10 yıl önce Workshop ile konuştuğumuz da değil de şimdi yapıyoruz." yanıtını verdi.
 
         Daha sonra Simpson, Total War: Warhammer'ın farklı bir ekip tarafından geliştirildiğini ve tarihsel oyunların kesintisiz bir biçimde geliştirilmeye devam ettiğini dile getirdi. Yani eski dönemde geçen Total War oyunlarını seven oyuncuların Total War: Warhammer için endişelenmesine gerek yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Warhammer Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler