Totally Accurate Battle Simulator, iOS ve Android'e Geliyor

23.07.2022 19:31 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici XD ile geliştirici Landfall Games'in iOS ve Android için Totally Accurate Battle Simulator'ü yayınlayacağını bildirdi. Ek olarak yeni bir tanıtım videosu yayınlandı ancak bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Totally Accurate Battle Simulator, iki yıl önce başlayan bir Erken Erişim döneminin ardından ilk olarak 1 Nisan 2021'de  Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü. Ayrıca Switch versiyonu da bu yaz çıkacak. 
 
Totally Accurate Battle Simulator, çılgın bir fizik tabanlı taktik oyunudur. Çağlar boyu süren tam bir savaşı deneyimleyin. TABS, tarihin en büyük savaşları hakkında size daha önce hiç görülmemiş içgörüler sağlamak için son teknoloji ürünü fizik tabanlı simülasyon kullanıyor!
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Totally Accurate Battle Simulator Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Landfall Dağıtıcısı: Landfall Tür: Taktiksel Strateji Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 1 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 2 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 3 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler