Touken Ranbu Warriors 24 Mayıs'ta Batıya PC için Geliyor

17.05.2022 10:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Koei Tecmo ve DMM Games, Touken Ranbu Warriors'ın PC versiyonunu Steam üzerinden dünya çapında 24 Mayıs'ta yayınlayacağını duyurdu. Bir Digital Deluxe Edition sürümü de satışa sunulacak. Oyun, 4K çözünürlüğü ve 60 FPS'i destekleyecek. Oyunun şu anda bir demosu mevcut.
 
Touken Ranbu Warriors, devasa aksiyon macera oyunu. Bu yeni sürüm yepyeni deneyimi, Touken eğitimini, nefes kesen aksiyonu ve mutlaka oynanması gereken 1'e 1.000 dövüş modunu oyunculara sunuyor.  
 
Touken Ranbu sonunda 3D. WARRIORS serisinin gelmiş geçmiş en güzel grafiklerine tanık olun. Kaynak materyalin hayranlarının zaten yakından tanıdığı Touken Danshi karakterleri, dövüş alanında 3D olarak koşturuyorlar.

Warriors serisinden beklediğiniz nefes kesici aksiyona ek olarak, bir partner ile birlikte dövüşmek ve düello yapmak gibi çok çeşitli animasyonlarla dövüşlerin keyfine varabilirsiniz.
Hem vahşi, hem de güzel Touken Danshi'ler ile dövüşleri bizzat yaşayın. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1191260/Touken_Ranbu_Warriors/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Touken Ranbu Warriors Platformlar: PC Geliştirici: KOEI Dağıtıcısı: KOEI Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler