Towerfall En Çok Playstation 4'te Sattı

29.04.2014 12:24 Alkan Adakaner


     Piksel sanatını çok iyi kullanan bir okçuluk-savaş oyunu olan Towerfall ilk olarak Ouya için piyasaya çıkmıştı. Daha sonra oyun PC ve Playstation 4 için Towerfall: Ascension adıyla yayınlandı.
 
    Geliştirici Matt Thorson'ın açıklamalasına göre oyun bugüne kadar 500.000 dolardan fazla gelir elde etti. Oyunun gelirlerinin %21'i Ouya sürümünden elde edilirken Playstation 4 sürümü ise en çok gelir getiren oldu. Bu bağımsız oyunların konsollarda da büyük ilgi gördüğünün göstergesi.
 
    Thorson aynı zamanda PC sürümünün de iyi iş çıkardığını söylüyor. Şu ana kadar elde edilen gelir Thorson için son derece yeterliymiş. Oyun indirimlerle birlikte ileride çok daha yüksek satış miktarına ulaşabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TowerFall: Ascension Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Matt Thorson Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler