Toy Soldiers: War Chest Duyuruldu + Tanıtım Videosu Yayınlandı

11.08.2014 22:14 Tayfun Kumaş


     Signal Studios tarafından Xbox Live'a özel olarak geliştirilen ve büyük beğeni toplayan Toy Soldiers ve Toy Soldiers: Cold War'ın ardından tüm hakları Ubisoft'a satılan Toy Soldiers serisinin yeni oyunu Toy Soldiers: War Chest bugün itibari ile duyuruldu.

     Hikaye modu, multiplayer ve co-op modları ile beğeni toplayan Toy Soldiers'ın son oyunu bakalım Microsoft'u aratacak mı? Ayrıca bu oyun ile Toy Soldiers serisi ilk defa Xbox haricinde yeni bir platforma yani PC ve PlayStation'a da çıkışını yapacak.

     Toy Soldiers: War Chest, 2015 senesi içerisinde PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak. Yayınlanan ilk videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Toy Soldiers: War Chest Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Signal Studios Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 1 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 2 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler