Toy Story 2 Unreal Engine 5'e Taşındı

04.04.2024 17:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision tarafından 1999 yılında PlayStation, Nintendo 64 ve PC için yayınlanan Toy Story 2: Buzz Lightyear to the Rescue oyunu günümüze uyarlandı. Yaklaşık olarak 200 saatlik bir çalışmanın ardından mod geliştiricisi Zachary McPhink, oyunu Unreal Engine 5’te yeniden yaptı.
 
Hayran projesine temel mekanikler taşınmış durumda
 
 
 
Hayran projesi içerisinde yer alan detaylara bakacak olursak, temel oyun mekaniklerinin doğrudan aktarıldığını görebiliriz. Örneğin Buzz karakteri burada zıplayabiliyor, sallanabiliyor ve nesneleri itebiliyor. Hatta bazı platform öğeleri bile ön plana çıkıyor. Yani bu klasik hayran yapımından biraz daha fazlası diyebiliriz.
 
Ancak aşağıdaki oynanış videosunda görebileceğiniz üzere proje kapsamında bazı görsel hataların olduğunu aktarabiliyoruz. Diğer taraftan animasyon sistemlerinin de elbette akıcı bir şekilde karşımıza çıkmadığını belirtebiliyoruz. Ancak sonuç olarak devam eden bir çalışma olduğundan dolayı hataların düzeltilmesi bekleniyor.
 
Bunun dışında mod geliştiricisi, hayran projesi için herhangi bir indirime bağlantı sunmadı ve ilerleyen süreçte projenin yayınlanıp yayınlanmayacağı da bilinmiyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler