Trackmania 2:Canyon'un Gamescom Videosu Yayınlandı

Tehlikeli yarışlara hazır mısınız?
19.08.2011 14:42 Samet Konuksal


     Muhteşem gözüken bir beta oynanış videosuyla gündeme gelen Trackmania 2: Canyon'dan, eğlenceli bir Gamescom videosu yayınlandı. 
 
     Multiplayer yarış oyunlarının köklü isimlerinden Trackmania'nın yeni oyunu Canyon'un bu videosu, tamamen oyun içi görüntülerden oluşuyor. Trackmania 2: Canyon'un bu videosunda bizleri yine tehlikeli yollar, son sürat araçlar ve haliyle kanyonlar karşılıyor.
 
     Eğlenceli bir yapıya sahip olan Trackmania 2: Canyon'un betası, 17 Ağustos'da başladı. Oyunu Ubisoft'un sitesinden ön sipariş vererek betaya katılabilirsiniz. Canyon'un tam sürümü ise 14 Eylül'de rafları süsleyecek. Oyunun Gamescom videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trackmania 2: Canyon Platformlar: PC Geliştirici: Nadeo Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler