Transformers: Dark of the Moon Duyuruldu

15.02.2011 12:22 Ersin Kılıç


     Activision'un son mali raporlarında bu yıl içerisinde yeni Transformers oyunlarının geleceği belirtilmişti. Bu rapordan sonra herkesin tahmini ise tabi ki bir film oyunu oldu. Activision ise bugün yaptığı açıklama ile Transformers: Dark of the Moon'u duyurdu.
 
     Michael Bay imzasını taşıyan Transformers serisinin son filmi Transformers Dark of the Moon ile aynı ismi ve benzer bir senaryoyu paylaşacak olan oyunun yapımcılığını ise High Moon Studios üstlenmiş. PS3, Xbox 360, Wii ve DS ile birlikte 3DS için yapımı devam eden oyunun 3DS sürümü ise Naughty Bear ile hatırlayacağımız Behaviour Interactive'e emanet edilmiş.
 
     Özel bir gizlilik modunu da barındıracak olan oyunun çıkış tarihi belli olmasa da film ile aynı dönemde yani Temmuz ayında çıkacağı tahmin ediliyor. Oyunun ilk tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transformers: Dark of the Moon Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: High Moon Studios Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler