Transformers: Rise of the Dark Spark 24 Haziran'da Satışa Çıkıyor

20.06.2014 12:22 Alkan Adakaner

 
     Hasbro’nun müthiş popüler TRANSFORMERS efsanesi, Paramount Pictures’ın yakında vizyona girecek filmi TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION ile birlikte piyasaya sürülecek ve evrenler arasında köprü görevi görecek olan, Activision Publishing’in yapımcılığını üstlendiği TRANSFORMERS: RISE OF THE DARK SPARK ile 30. yıldönümünü kutluyor. Heyecan dolu tek kişilik bir hikayeyi enerjik, işbirliğine dayalı çokluoyuncu moduyla birleştiren bu yüksek tempolu aksiyon macera oyunu oyunculara Dünya ile Cybertron arasında geçiş yapma, istedikleri an robot veya taşıt haline dönüşebilme ve düşmanları hurda yığınına dönüştürebilecek silah seçimleri yapma imkanı veriyor.

    Dünyalar Arasında Köprü
– İki evrenin kumaşını da birbirine birleştiren TRANSFORMERS: RISE OF THE DARK SPARK yönetmen Michael Bay’in TRANSFORMERS filmleri ile Activision’ın CYBERTRON video oyunlarını ilk kez birleştiriyor. Soylu AUTOBOTS ve hain DECEPTICONS’tan 40’ın üzerinde oynanabilir karakterin kadim ve tehlikeli kalıntı Dark Spark’a sahip olmak için iyi ile kötü arasında verdiği destansı mücadelede dünyalar çarpışacak.

    Yükselen Tansiyon – Escalation modu geri dönüyor ve dört oyuncuyu işbirliği halinde gitgide zorlaşan düşman dalgalarına karşı hayatta kalmaları için mücadele etmek zorunda bırakıyor. Geliştirilebilir savunma yapıları, daha çok sayıda oynanabilir karakter ve TRANSFORMERS geçmişinden Power Foe’lar takım çalışması, strateji ve kahramanlıklar için yeni imkanlar yaratıyor.

    Yenilenmiş Karakter Gelişimi – Heyecan verici yeni level atlama sistemi tek kişilik hikaye ile çokluoyuncu modlarını tek bir karakter gelişim yolunda birleştiriyor. Campaign ve Escalation modlarında kazanılan deneyim puanları tüm oyun boyunca kullanılabilecek yeni karakterler, silahlar, eşyalar ve yetenekler açmak için kullanılabilecek. Deneyim puanı katları sayesinde oyuncular bu bonusları daha da hızlı elde edebilecekler.

      Nintendo 3DS El Konsolu Deneyimi – Nintendo 3DS™ için TRANSFORMERS™: RISE OF THE DARK SPARK konsol oyunuyla aynı hikayeye dayanan, sıra tabanlı, taktik strateji ve aksiyon oyunudur. Rakip ordular ızgaralı savaş alanında geniş mesafeleri kapsamak için taşıt biçimine dönüşebilecek, menzilli saldırılar ve özel yetenekler için taktik manevralar yapabilecekler. Düşman askerinin yakın menziline girdiklerinde ise oyuncular 3D savaş arenasına geçebilecek ve iki birim bir dizi güçlü saldırıyla birbirini yenmeye çalışacak. Oyunun tek kişilik Hikaye modu, Dünya ve Cybertron’da geçen 32 görev boyunca her iki TRANSFORMER grubunu da ziyaret edecek. Oyuncular favori TRANSFORMERS karakterleri ile bu iki farklı dünyayı da keşfedebilecek ve kadim ve güçlü kalıntı Dark Spark’ı ele geçirme savaşına katılabilecekler!
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transformers: Rise of the Dark Spark Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Edge of Reality Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 5 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler