Transistor Çıkışından 5 Yıl Sonra Fiziksel Kopya Olarak da Satılacak

06.07.2019 20:10 Nursema Emre

 
Supergiant Games'in aksiyon ve aynı zamanda rol yapma oyunu olan Transistor geçtiğimiz aylarda bir süreliğine Epic Games'te ücretsiz olmuştu Şimdiyse şirket yeni bir hamleyle karşımıza geldi. 
 
20 Mayıs 2014'te önce oyuncularla buluşan ve adını Bastion ile dünyaya duyuran Supergiant tarafından geliştirilen Transistor, hem oyunculardan hem de eleştirmenlerden tam not almıştı. Oyunun aynı zamanda yayıncısı olan Supergiant Games, 5 yılın ardından enteresan bir karar alarak oyunu Nintendo Switch ve PlayStation 4 kullanıcıları için 'özel sürüm' adı altında fiziksel kopya olarak da piyasaya çıkıyor.
 
Oyunun iki platformda da satış fiyatı 35 dolar olacak. Bunun dışında yanında koleksiyoncular için çeşitli hediyeler de barındıran Collector's Edition sürümü ise 80 dolar etiketiyle oyuncularla buluşacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transistor Platformlar: PC PS4 Mobil Geliştirici: Supergiant Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler