Treasures of the Aegean, 11 Kasım'da Çıkış Yapacak

15.10.2021 12:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Numskull Games ve geliştirici Undercoders, platform oyunu Treasures of the Aegean'nin 11 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu.
 
Minos uygarlığına ne oldu? Parkur ustası Marie Taylor ve hazine avcısı James Andrew'a katıl ve sonsuz bir zaman döngüsünde kapana kısılan bu unutulmuş krallığın sır perdesini araladıkları tarihi aksiyon macerasında onlara eşlik et. Elle çizilen ve doğrusal olmayan göz alıcı açık dünyayı keşfet, değerli kalıntıları kurtar, kayıp adanın haritasını çıkar ve kadim bir kehaneti tamamlamak için her döngüde yeni ipuçları topla. Eski Tanrıları sinirlendiren bulmacaları ve gizemleri çöz ve görevini tamamla. Tarihin tekerrür etmesini engellemek senin elinde. 
 
Öne çıkan özellikler
 
• Zaman döngüsü macerası
• Atmosfere uygun müzikler
• Keşfedilecek yüzlerce hazine
• Avrupa çizgi roman sanat tarzı
• Bulmaca çözme
• Parkurlu oynanış
• Sürükleyici tarihi bir hikaye 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1607530/Treasures_of_the_Aegean/

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler