Treyarch Acılı Aileye Yardım Ediyor

Açık artırmaya şimdiden çok sayıda katılım olmuş durumda.
08.08.2011 13:34 Burçin Aygün

 
     Call of Duty'nin geliştirici firması Treyarch, Don Barnes'ın acılı ailesine yardım amacı ile çok özel bir açık artırma başlatıyor. Geçtiğimiz aylarda bir kavgayı ayırmaya çalışırken, iyi niyeti yüzünden hayatını kaybeden Don Barnes bir Treyarch çalışanı idi.

     Arkasında 7 ve 18 yaşında iki çocuk bırakan cesur baba için özel bir fon oluşturuldu. Her iki çocuğunun da eğitimini, benzer masraflarını karşılamak için yapılacak olan açık artırma ise firmanın aile için iyi niyetli yardımının bir göstergesi. Her ne kadar firmanın tüm eğitim masraflarını karşılaması beklense de, Treyarch, imzalı Prestige Edition of Call of Duty: Black Ops paketi, bazı Treyarch oyunları ve Guitar Hero içeriklerini açık artırmaya çıkarıyor.

     Son gününü yaşayan açık artırmaya http://myworld.ebay.com/officialtreyarch adresinden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler