Treyarch, Ayrımcılık Konusunda Çeşitli Açıklamalarda Bulundu

25.12.2021 12:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision'ın bir yan kuruluşu ve Call of Duty'nin önde gelen geliştiricilerinden biri olan Treyarch, Twitter aracılığıyla stüdyoda hiçbir ayrımcılığa yer olmadığını belirten bir açıklama yaptı.
 
Treyarch'ın açıklaması şu şekilde: "Stüdyo olarak hedefimiz, dünyanın keyifle oynayacağı harika oyunlar yapmak. Bu çabayı başarıyla sürdürmek, Treyarch'ın çalışanları sayesinde mümkün oldu. Biz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışan yetenekli ve konusunda uzman kişilerden oluşan bir stüdyoyuz.
 
 
 
Ekip kültürümüzde cinsiyetçiliğe, tacize, ırkçılığa, bağnazlığa, ayrımcılığa ve zorbalığa yer yoktur. Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Önceliğimiz, herkesin kendini daha da geliştirmesi. Bunun için güvenli ve kapsayıcı bir çalışma ortamı sağlamaya devam ediyoruz."
 
Bu açıklama üzerine Activision Blizzard King çalışanlarından oluşan ABK Workers Alliance hesabı da Twitter üzerinden teşekkür etti.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler