Trials Evolution 500.000'den Fazla Sattı

Sınırları zorlamak isteyenlere!
28.04.2012 10:28 Alkan Adakaner


     Trials Evolution'ın ilk günden 100.000'den fazla sattığı açıklanmıştı. 18 Nisan'da piyasaya çıkan ioyunun satışları ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Geliştirici RedLynx, Trials Evolution'ın 500.000 rakamını geçtiğini söylüyor.

      RedLynx'ten Tero Virtala ise oyunlarının neden başarılı olduğunu şu sözlerle özetliyor: "Aynı gerçek hayattaki gibi fizik temelli bir şeyler yaparken, örneğin tenis ve bilardo gibi, yeteneklerinizi geliştirme limitiniz yoktur. Trials'te sizin gerçek yeteneğiniz üzerinde odaklanır; oyundaki karakterinizin özel bir yeteneği yoktur"
 
     Oyundaki karakterlerden birisi olmak yerine bizi doğrudan oyunun içine katan RedLynx'in bu stratejisi oyuncuların da çok hoşuna gitmiş görünüyor. Bakalım oyun 1 milyon barajını ne zaman aşacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trials Evolution Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: RedLynx Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 18 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler