Trials Evolution'a Uçuk Bir Trailer & Çıkış Tarihi

4 kişiyle adrenalin keyfi harika duruyor !
03.02.2012 15:14 Talha Aynacı

 
     İlk oyunuyla büyük övgüler alan XBLA'ya özel Trials, geçtiğimiz yıl sonu devam oyununun sinyallerini vermişti. O günden bu yana bir türlü çıkış tarihi vermeyen Finlandiyalı yapımcı RedLynx nihayet ağzındaki baklayı çıkardı. Hem de yayınlandıkları göz alıcı bir videoyla.
 
   Oyunun tasarımcılarından Antti Ilvessuo, yaptığı açıklamada herkesin sürekli olarak kendisini bir çıkış tarihi vermesi konusunda dürtükleyip durduğunu dile getirdi ve ekledi: "Nihayet söyleyebilirim.. Bahar mevsiminde ! Bahara ve Trials Evolution'a çok az kaldı !"
 
   Oynanış videosunda ise yenilenen oynanış dinamiklerini yakından görebiliyoruz. Gelişen grafikler ve beraberinde gelen arazi parkurlarının atmosfere kattığı hava inanılmaz. Elbette bizi en çok heyecanlandıran bölümse co-op desteği.

[DHVIDEO=4071]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trials Evolution Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: RedLynx Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 18 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 5 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 6 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 7 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler