Trials HD, 1 Milyon Barajını Aştı

14.09.2010 17:50 Samet Konuksal


 
 
     RedLynx, 2009'da XBLA'da en yenilikçi oyun ve en iyi oyun seçilen Trials HD'nin, 1 milyondan fazla sattığını açıkladı.
 
     Geçtiğimiz senenin Ağustos ayında çıkışını yapan ve üstüne gelen güncellemelerle oynanabilirliğini sürekli koruyan Trials HD için RedLynx CEO'su Tero Virtala, "Sadece 35 kişiden oluşan şirketimiz, Trials HD'in bu başarısıyla birlikte büyük bir yol kat etti. Trials HD'in indirilebilir oyun kategorisinde olmasına rağmen böyle bir başarıyı elde etmesi bizim için onur verici. Bu başarılar, ileride nasıl bir strateji çizeceğimize de yardımcı oluyor." dedi.
 
     RedLynx'in kurucularından ve Trials HD'in tasarımcısı Antti Ilvessuo ise konu hakkında, "Oyunun 1 milyon barajını aşması bizim için büyük bir başarı. Ancak, bu sadece bir başlangıçtı." diyerek gelecek yeniliklerin de ilk sinyalini verdi. Ilvessuo sözlerine, "Trials HD için yapacağımız daha çok iş var." diyerek devam etti.
 
     Güncellenmeye devam eden Trials HD için yeni DLC'ler gelmeye devam ediyor. 10'unu oyuncuların oluşturduğu 40 yeni pisti içerecek olan Big Thrills DLC'si, bu senenin son çeyreğinde çıkmaya hazırlanıyor. 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 4 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler