Tribes: Ascend Görüntüleri

Jet Pack'lerinizi hazırlayın!
13.05.2011 18:19 Gökhan Yılmaz

 
     Global Agenda yapımcısı Hi-Rez Studios, 10 seneden uzun süre önce başlayan Tribes evreninin geri döndüğünü duyurdu. Tribes: Ascend ismindeki yeni oyun için ilk ekran görüntülerini yayınlandı.
 
     Tribes serisi tüm dünya çapında 1 milyon adet satılmıştı. Unreal Engine 3 ile geliştirilen Tribes: Ascend, Tribes 2'nin multiplayer başarısını tekrarlamak için geliyor. Henüz oyun ile ilgili fazla detay bulunmuyor fakat PC ve Xbox 360 için geliştirildiğini biliyoruz.
 
     Tribes: Ascend bu yıl sonunda sadece dijital olarak satışa çıkacak. Oyunun yayınlanan ilk ekran görüntülerine ve videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tribes: Ascend Platformlar: PC Geliştirici: Hi-Rez Studios Dağıtıcısı: Hi-Rez Studios Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Indiana Jones and the Great Circle'dan Yepyeni Fragman Geldi 09 Haziran YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Şampiyon The MongolZ Oldu! 09 Haziran Gears of War: E-Day, Xbox Series ve PC İçin Duyuruldu 09 Haziran State of Decay 3 İçin Xbox Sunumuna Özel Fragman Yayınlandı 09 Haziran DOOM: The Dark Ages Resmi Olarak Duyuruldu 09 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler