Tribes: Ascend Konsollar Çıkmayacak

Tribes: Ascend'in farklı yapısı ilgi görmesindeki en büyük neden
03.05.2012 09:18 Alkan Adakaner


      Kısa bir süre önce 800.000 kullanıcı sayısına ulaşan Tribes: Ascend'e yoğun ilgi gösterilmesi geliştirici firma Hi-Rez'i oldukça memnun etmişti. Oldukça iyi inceleme puanları alan oyunun server'ları da çok ama çok yoğunmuş.
 
     Bu kadar çok ilgi gören bir oyunun diğer platformlara da gelme ihtimalini düşünürken Hi-Rez'den Todd Harris bunun mümkün olamayacağını söyledi. Tribes: Ascend'in free-to-play yapıya sahip olması nedeniyle oyun konsollara çıkmayacakmış.
 
     Oyunu free-to-play yapıda hazırlamaları nedeniyle erken aşamalarda konsollara geliştirme düşüncesini bir kenara bırakmak zorunda kalan geliştirici, bunun nedenini de oyunun geleceğinin belirsiz olmasına (yani ilgi görmeme riskine) bağlıyor. Sanırım bu yoğun ilgi onları da çok şaşırttı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tribes: Ascend Platformlar: PC Geliştirici: Hi-Rez Studios Dağıtıcısı: Hi-Rez Studios Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 1 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler